TEČAJ MODERNOG ŠAMANIZMA

 

 

Aktivacija životne energije

 

ŠamanskaaktivacijaDNK – budi i omogućava proces samoozdravljenja, izražavanje životne vitalnosti, kreativnosti i emocionalne stabilnosti.

Otpuštanjeiotklanjanjeemocionalnihenergetskihblokadaimplanataientitetaizaureifizičkogtijela.

Dubinskozrcaljenje – pomaže pri iscjeljivanju drugih kako ne bismo preuzeli ili apsorbirali njihovu negativnu energiju.

Ozdravljenjegrupnekarme – uklanjanje bremena ograničavajućih zabrana i emocionalnih stresova naslijeđenih od prijašnjih generacija.

Učenje komunikacije sa Dubljim Ja.

Šamanska aktivacija DNK je inicijacijski proces pomoću kojega budimo svijest fizičkog tijela i otvaramo put Duhu. Proces se obično nastavlja više mjeseci nakon tečaja. Svaki sudionik nauči učinkovito iscjeljivati pomoću ruku. S tom sposobnošću lako odstranjujemo emocionalne blokade i ostatke iz prošlosti. Učimo selektivnu komunikaciju na nivou fizičkog tijela i Duha. Dolazi do aktiviranja procesa otpuštanja životinjskih ostataka. koji su čovjeku bili potrebni u prošlosti, no danas nam više nisu potrebni.

Zašto šamanska aktivacija DNK?

Zbog tisućljetnih ogranićavajućih socijalnih uzroka i drugih utjecaja su fizička tijela na zemlji pohranila na tisuće prisilnih uzroka i ostataka - obrazaca. To je deaktiviralo većinu aspekata spiritualne DNK, povezanosti svijesti tijela i Višeg Ja. Puno je ljudi na Zemlji koji su toga svjesni, npr. umjetnici, glazbenici,...često trpe uslijed pomanjkanja energije zbog prisilnih uzroka (ostataka-obrazaca) u njihovom energetskom polju. Već tisućljećima šamani u “primitivnim društvima” govore o vizijama u kojima vide put - ljestve koje vode od Zemlje do neba, simbolički predstavljen pomoću dvije isprepletene zmije koje odgovaraju biološkom modelu DNK. Sa šamanske perspektive fizičko je tijelo kristalizacija viših tijela, a ne njihov uzrok. Slijedeći taj model šamanski put dovodi do učinkovitih rezultata – strastvenog i radosnog čovjeka punog energije i motivacije.

Na intenzivnom transformacijskom vikend seminaru naučit ćete otkrivati i otklanjati emocionalne i energetske blokade u sebi i drugima, te pronaći unutarnju osobnu moć.

Upotrebom šamanskih tehnika (uz bubnjeve) upoznat ćete različita stanja svijesti i put do znanja na različitim nivoima fizičkog tijela, instinktivnog duha, i Višeg Ja. Oslobodit ćete se spona u obliku modernih dekadentnih uvjerenja o starenju, bolestima i stresu, što će u Vama probudit sposobnost samoozdravljenja i veću kreativnost.

 

 

Zlatni Lotos, Powered by Joomla!