Zoran Tepurić – Babalawo Fayori

 

 

Od djetinjstva su me privlačile priče o vilama, magiji, nadnaravnim pojavama, parapsihologiji. Rano sam počeo eksperimentirati sa telepatijom i vrlo brzo potvrdio svoj osjećaj da to mogu uspješno raditi. Diplomirao sam rudarsku geotehniku u Zagrebu i radio nekoliko godina u struci, no i dalje me privlačila literatura iz parapsihologije i tzv. alternative. Puno sam radio na svom razvoju, puno učenja, meditiranja i pohađanje raznih seminara. Radio sam bioenergetske tretmane, radiestezijske preglede osoba i prostora, te tarot. Od 1993 počeo sam se zanimati za sposobnosti kristala i, upoznavši dobro mogućnosti njihovog iscjeljujućeg djelovanja, počeo sam ih koristiti u tretmanima.

Radeći sa raznim ljudima, uvidio sam koliko je važno ljude uputiti kako mogu poboljšati kvalitetu življenja. Zato sam započeo edukacije za majstora nekih tehnika.

U godinama koje su slijedile postao sam majstor-učitelj :Integralnog Ekskalibura, Golden Age Reikija, Intenziva Sunjate, PEAT-a; (Psiho-energetske aura tehnologije ) i GAIA-a sistema iscjeljivanja. To su tehnike koje su većinom terapeutske, spiritualno-razvojne i omogućuju da čovjek nauči aktivno upravljati svojim životom. Najveće zadovoljstvo učitelja je kad vidi rast učenika, na spiritualnom i materijalnom nivou. To često izgleda kao transformacija iz gusjenice u leptira, ili iz ružnog pačeta u labuda.

Potreba za usavršavanjem i znanjem vodila me dalje u nova područja učenja i rada.

Tako  da sam postao I majstor NLP-NLPt ( Neuro lingvističko programiranje i Neuro lingvistička psihoterapija).

Od 2000 godine sam počeo intenzivno raditi i učiti kod šamana iz Brazila.

Danas većinom radim na šamanski način, ali ovisno o stanju i potrebama osobe koristim i druga od brojnih znanja koja sam usvojio u različitim područjima.

Važan događaj u mom životu je odlazak u Brazil, susret sa vrhovnim svečenikom IFA Babalawo Fabunmijem starim šamanom I moja inicijacija u to drevno učenje.

Do sada sam u sedam navrata bio u Brazilu i prošao sam više od dvadesetak raznih šamanskih inicijacija u Orishe, kult predaka i dr., tako da sam dobio titulu Babalawo što znači otac skrivenih tajni i naziv koji u Africi koriste za šamana.                                                                                      Zbog daljnjeg usavršavanja bio sam u dva navrata u Nigeriji na dubljim iniccijacijama.

Počeo sam raditi Oriša reading- orijentaciju sa 16 školjkica kao i razne rituale, kojima je cilj da se osoba oslobodi neželjenih stanja ili okolnosti, da se privuče više sreće i uspjeha u poslu, ljubavi i drugim životnim područjima, te da joj se otvore novi putovi i mogućnosti u životu i da bi se poboljšalo zdravlje.

Puno bola i patnje čovječanstva je posljedica neznanja i nedovoljne spremnosti da se suoči sa samim sobom, i da ispravi uočene greške. Najveći neprijatelj svakom čovjeku je on sam ,tj. neki aspekti: lijenost, neodgovornost, neorganiziranost, odgađanje i sl.

Najveći saveznik čovjeku može postati on sam, kada odluči poraditi na sebi. To nitko ne može uspjeti sam, jer mu je potrebno ogledalo, ali i stručna pomoć iskusnog iscjelitelja, koji je u stanju iscjeljujući tijelo i duh, dovesti osobu u stanje sklada i zadovoljstva.

Kontakt : Mob: 091 230 8059  I 098 919 8796

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Zlatni Lotos, Powered by Joomla!